3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMirii anului la restaurantul Palace

Mirii anului la restaurantul Palace

Câteva cupluri de tineri căsătoriţi au retrăit vineri seară emoţiile şi agitaţia unei zile care le-a schimbat viaţa, cea a nunţii. Pentru câteva ceasuri, cuplurile care au spus „Da“ în anul 2007 au fost din nou în centrul atenţiei, şi-au revăzut în câteva imagini nunta şi şi-au adus aminte de primii fiori ai dragostei. Într-o atmosferă de gală, completată de muzică şi voie bună, restaurantul Palace a ales Mirii şi Naşii anului 2007.

Cupluri îmbrăcate elegant au păşit pe covorul roşu de la intrarea în restaurantul Palace. S-au prezentat scurt – „familia X“ – şi s-au aşezat protocolar la masă. Sunt cuplurile cu vechime de aproape un an în viaţa de familie, mirii şi miresele anului 2007. Printre ei, cu priviri iscoditoare şi vestimentaţie sport sau casual, erau şi tineri care s-au încurcat în prezentare, după care au zâmbit nevinovat, spunând că nu sunt încă o familie, mai au un pic. Au venit ţinându-se de mână, deşi parcă ar fi fost mai bine să meargă la braţ. Acestea sunt cuplurile care vor spune „Da“ în acest an. Şi unii, şi alţii au ieşit vineri seară în oraş, onorând invitaţia lui Gheorghe Constantin, patronul restaurantului Palace, locul unde şi-au făcut sau îşi vor face petrecerea de nuntă.

 

„Nunta poate spune tot despre tinerii căsătoriţi“

 

Motivul pentru care au fost chemaţi cu toţii la restaurant a fost de a duce mai departe tradiţia din ultimii ani a localului, aceea de a premia cuplurile de naşi şi miri şi nunţile cele mai frumoase.

„Nunta este evenimentul cel mai important din viaţa unui om, este prima petrecere oficială a cuplului şi de aceea trebuie să ne amintim toată viaţa de acest moment. De aici a pornit ideea de a desemna Mirii anului, de a-i pune la aceeaşi masă pe cei care au avut nunta şi pe cei care or s-o facă. Nunta poate spune tot despre tinerii căsătoriţi, cum se vor înţelege ei, cum se vor înţelege cu părinţii lor şi aceştia între ei. De aceea, unul dintre criterii este stabilitatea. Nu-mi place să premiez pe cineva care nu are viitor. Al doilea criteriu îl reprezintă loialitatea faţă de firmă, adică dacă au mai organizat ei sau părinţii lor evenimente la noi. A fost greu să aleg şi am vizionat toate DVD-urile de câte două ori. Premiez şi un cuplu de naşi, pentru că şi aceştia au un rol important la nuntă. Ei sunt cei mai calmi şi cei mai înţelepţi în acele momente“, a explicat Gheorghe Constantin, patronul restaurantului Palace.

Mirii şi Naşii anului – pe plajele din Antalya

 

În timp ce au vizionat cele mai importante momente de la nunţile lor şi au răspuns la întrebări adresate de gazda evenimentului, cum ar fi „Ce te-a enervat cel mai mult în ziua aceea?“, „Ce vă mai amintiţi de atunci?“, „Ce ţi-a plăcut la frumoasa ta soţie?“, „Ce aveţi să îmi reproşaţi?“, tinerii au aşteptat emoţionaţi premierea. Mirii anului au fost desemnaţi Emilia şi Liviu, care vor pleca într-o vacanţă de şapte zile în Antalya. Împreună cu ei vor pleca şi Naşii anului, care sunt de la altă nuntă, Cristina şi Gabriel. Cuplurile care s-au clasat pe locul doi au primit o reducere de 20% la botez, două dintre tinerele soţii fiind deja însărcinate. Două cupluri care au luat locul trei au câştigat câte o masă gratuită de 12 persoane la un an de la căsătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS