6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn bărbat a decedat pe holul Tribunalului Gorj

Un bărbat a decedat pe holul Tribunalului Gorj

Un bătrân de 77 de ani care se judeca de zece ani pentru un teren a murit pe holurile Tribunalului Gorj. Medicii legişti au spus că bărbatul suferea de mai mulţi ani cu inima şi, cel mai probabil, a decedat din cauza unui infarct.

Un gorjean de 77 de ani, din satul Voiteşti Deal, comuna Bălăneşti, a decedat ieri-dimineaţă pe holul Tribunalului Gorj. De zece ani, bătrânul îşi căuta dreptatea. Gheorghe Lupulescu se judeca pentru un teren, iar ieri i s-a făcut rău în sala de judecată. „Era agitaţie pe hol, am ieşit şi l-am văzut pe bătrân căzut. I-am acordat primul ajutor, iar un coleg jandarm a apelat serviciul 112. Medicii de pe ambulanţă nu au avut ce să-i mai facă. Bătrânul decedase în braţele mele. L-am stropit cu apă, le-am spus oamenilor să se dea la o parte pentru ca omul să respire, dar degeaba. Medicii au constatat decesul, apoi cei de la Serviciul de Medicină Legală l-au transportat la morgă, pentru autopsie“, a declarat jandarmul George Murărescu, care se ocupă de paza în tribunal.

 

Fost profesor de
matematică la Sadu

 

Gheorghe Lupulescu a fost profesor de matematică la Liceul din Bumbeşti Jiu. Angajaţii Primăriei Bălăneşti, care l-au cunoscut pe bătrân, au spus că acesta are doi copii. „Soţia lui murise cu doi ani în urmă. Îl ştiu pe domnul profesor. Era un om foarte calm, bun la suflet. Nu ştiam că este bolnav sau că era implicat în vreun proces. Cu ani în urmă s-a judecat cu o rudă apropiată, pentru o moştenire. Mai veneau citaţiile pe aici, pe la noi, la primărie“, a spus una dintre angajatele Primăriei Bălăneşti. Fiul bătrânului, Cătălin Lupulescu, a declarat că tatăl său se judeca pentru o suprafaţă de teren care i-ar fi aparţinut şi ar fi fost revendicată de alte persoane. Acestea au câştigat procesele cu familia Lupulescu, iar bătrânul avea de achitat daune de 10.000 de lei. Medicii de la Serviciul de Medicină Legală Gorj au stabilit că Gheorghe Lupulescu a decedat în urma unui stop cardiac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII