10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalManţog vrea să-l dea în judecată pe Ponta

Manţog vrea să-l dea în judecată pe Ponta


Ionel Manţog, liderul PD-L Gorj, intenţionează să-l acţioneze în judecată pe deputatul Victor Ponta, pentru declaraţiile pe care le consideră defăimătoare făcute la adresa lui într-o conferinţă de presă.

„Am început să strâng toate declaraţiile făcute de Ponta la adresa mea şi îl voi da în judecată. Despăgubirile pe care le voi lua de la Ponta le voi dona“, a spus Ionel Manţog. Liderul PD-L Gorj l-a catalogat pe vicepreşedintele PSD drept un „vrobete“, care se laudă cu carierele de procuror şi de le şef al Corpului de Control, însă nu a avut rezultate notabile.

Vicepreşedintele PSD a făcut, într-o conferinţă de presă, declaraţii conform cărora în spatele societăţii de lichidare din Craiova, BNP Consult, s-ar afla Manţog şi Berceanu. Firma craioveană se ocupă de lichidarea societăţii Închidere şi Conservare Mine Târgu Jiu.

 

Manţog, acuzat că a vrut să îngroape SNLO şi complexurile energetice

 

Victor Ponta a declarat că va prezenta, săptămâna viitoare, documente prin care va demonstra că în perioada în care Ionel Manţog a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, SNLO şi complexurile energetice au fost la un pas de a fi distruse: „Eu o să demonstrez cu hârtii şi o să explic oamenilor din Gorj cum în perioada 2005-2006, când domnul Manţog a fost secretar de stat, era să fie distrus SNLO. Din fericire, ANAF (Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală – n.r.) şi AVAS (Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului – n.r.) au blocat acest lucru. Complexurile şi SNLO au fost salvate şi, în loc să ajungă pe mâna societăţii BNP Consult din Craiova, au fost salvate pentru oamenii din Gorj. Mi-am făcut datoria faţă de oamenii din Gorj să le salvez. Domnul Manţog, secretar de stat şi ce şef mai era el, nu a făcut lucrul ăsta. A făcut doar bani şi dosare penale. Domnul Manţog era secretar de stat, iar dânsul era în opoziţie. Avea obligaţia faţă de cetăţenii din Gorj să-i apere, nu, dimpotrivă, să-i lase pe cei din Craiova şi să-i încurajeze pentru a deturna practic SNLO şi complexurile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS