10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTripleţii din Târgu Jiu vor fi crescuţi de ambii părinţi

Tripleţii din Târgu Jiu vor fi crescuţi de ambii părinţi

Încă o minoră din judeţul Gorj a devenit mamă. Elevă în clasa a X-a, fata a adus pe lume trei băieţi sănătoşi, pe care îi va creşte alături de tatăl lor.

 

GORJ. Andreea Mihaela D., de 16 ani, din Târgu Jiu, a adus pe lume în după-amiaza de 5 februarie trei băieţi. Doi dintre micuţi au avut 1,900 kg, iar al treilea, 1,800 kg, şi sunt perfect sănătoşi. Andreea Mihaela este elevă în clasa a X-a, la unul dintre colegiile din Târgu Jiu. Fata s-a retras de la şcoală când era în luna a şasea de sarcină. „A făcut cerere că vrea să se retragă de la şcoală. Intenţionează să-şi reia cursurile după ce copiii vor creşte un pic, nu vrea să renunţe la studiu“, a declarat Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Târgu Jiu. Acesta a trimis la spital un asistent social, pentru a analiza cazul minorei: „Vrem să vedem dacă o vom interna în centru. Am aflat că fata a vorbit cu tatăl copiilor şi îşi vor creşte tripleţii împreună“.

 

O viaţă grea

 

Proaspăta mămică a crescut într-o familie dezbinată. Părinţii minorei au divorţat în urmă cu câţiva ani, iar fata locuieşte împreună cu fratele său, cu mama şi cu concubinul acesteia într-o garsonieră de la periferia municipiului Târgu Jiu. „Tatăl tripleţilor are 24 de ani şi şi-a recunoscut copiii. Asistenta centrului a aflat de la minoră că bunicii paterni ai tripleţilor sunt de acord ca mama şi micuţii să se mute în casa lor, din cartierul Iezureni. Mama minorei este pensionată pe caz de boală, este invalidă, mai are acasă un copil de trei ani şi nu au cum să locuiască toţi într-o garsonieră. Este foarte bine că se va muta împreună cu tatăl copiilor. Cazul minorei nu este unul social, dar, dacă va vrea, o să poată veni să se interneze la Centrul Maternal“, a afirmat Gheorghe Milosteanu. Atât tatăl tripleţilor, cât şi mama minorei au vizitat-o pe aceasta la spital, bucuroşi că fata şi nou-născuţii sunt bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII