12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat dispărut de acasă

Bărbat dispărut de acasă

MEHEDINŢI. Un bărbat de 50 de ani din Mehedinţi a dispărut marţi seară şi nimeni nu ştie unde ar putea fi. Constantin Muscalu avea probleme psihice şi locuia singur în Şimian, localitate situată la 11 kilometri de Severin.

Marţi seară, casa lui Constantin a luat foc şi s-a prăbuşit.

„Azi nu l-am văzut deloc pe vecinul Costică. Am văzut că arde casa şi am sunat la pompieri“, a declarat Maria Bondrilă, din Şimian. După aproape o oră, pompierii au lichidat incendiul, dar nu au reuşit să-l găsească pe proprietar.

„La ora 20.00, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit în localitatea Şimian cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars mobilierul şi acoperişul casei. Cauza incendiului a constituit-o amplasarea materialelor combustibile lângă sobă. Intervenţia s-a încheiat la ora 20.40 şi nu am găsit victime“, a declarat căpitanul Liviu Borugă, de la ISU Drobeta.

Sora lui Constantin a spus că nu ştie dacă fratele său este mort sau a fugit, susţinând că nu l-a mai văzut de câteva zile.

Căutările s-au încheiat după miezul nopţii şi au fost reluate în această dimineaţă, în speranţa că omul va apărea.

„Nu am găsit în casă urme care să conducă la concluzia că ar fi ars. În prezent, mai mulţi poliţişti şi civili îl caută“, a declarat şeful de post al Poliţiei Şimian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS