13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs de snowboard în Straja

Concurs de snowboard în Straja

Zeci de tineri din întreaga ţară au venit, la sfârşitul săptămânii trecute, în staţiunea turistică Straja din Valea Jiului, pentru a se întrece în cadrul concursului de snowboard ce a avut loc sâmbătă.

Tinerii, echipaţi după ultimele standarde în domeniu, au concurat pe mai multe trasee create special pentru această întrecere. Au contat atât măiestria fiecărui participant, cât şi echipamentul şi puterea de concentrare. „Nu ni s-a spus exact ce avem de făcut, pentru că traseul este destul de dificil, dar ştiu că trebuie să trec peste cât mai multe obstacole“, a declarat unul dintre concurenţi.

Deşi la linia de start erau foarte mulţi tineri cu placa, totuşi, după primele ture de încălzire, numărul celor care s-au avântat în concurs a fost mai mic.

S-au înscris şi trei fete, dar nu au avut curajul să treacă toate obstacolele şi au fost descalificate.

Acrobaţiile făcute de snowboarderi au fost spectaculoase, ca şi căzăturile acestora pe parcursul competiţiei. Organizatorii au avut însă grijă să le aline concurenţilor „durerea“ în urma căzăturilor cu suc, bere, muzică bună şi multă distracţie.

Competiţia a adunat pe pârtie şi foarte mulţi turişti, care au venit să urmărească atât concursul, cât şi spectacolul de muzică oferit de organizatori. „Au mare curaj tinerii aceştia să meargă pe ţevile acelea de metal. Am asistat la vreo câteva căzături destul de dureroase, cred, pentru cei care le-au luat. Eu mă limitez la schi şi la un vin fiert“, a declarat unul dintre aceştia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS