8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Trăsniţii din NATO revin la Prima TV

Popularul serial „Trăsniţi în NATO“ revine din 11 februarie pe micile ecrane. Prima TV va difuza cel de-al zecelea sezon de poante şi trăsnăi, în care veţi putea urmări destinele foştilor soldaţi din unitatea NATO 02007, în viaţa civilă. Veţi avea ocazia să-i vedeţi pe Mârlanu, Pupăză, Chiorete, Gogoaşe, Vandame, Ema, Iuliana şi Desire încercând să se acomodeze cu noile lor locuri de muncă. Dacă în sezonul trecut l-aţi văzut pe Mârlanu la Paris, ei bine, toată povestea cu Franţa s-a dovedit a fi doar un vis. Cu toate acestea, el nu renunţă la ideea de a se înrola în Legiunea străină, considerând această întâmplare un semn divin. Chiorete devine „paranormalul“ poliţiei, iar Pupăză îşi continuă cariera în televiziune, el fiind atât director, cât şi realizatorul unor talk-show-uri de scandal.

Gogoaşe se lansează şi el în televiziune, unde va realiza emisiuni de educaţie sexuală, la acelaşi post TV la care activează şi Pupăză. Vandame ajunge bodyguardul unui personaj politic influent, iar iubita sa, Ema, îşi ia meseria de detectiv particular în serios. Iuliana îşi continuă activitatea la cabinetul de psihologie, unde o are ca parteneră pe Desire.

Click News

Naomi Watts critică Oscarurile

Naomi Watts critică premiile Oscar. După cum informează site-ul Yahoo!News, actriţa care a jucat în numeroase filme, precum „Eastern Promises“, „The Ring“ sau „King Kong“ şi care a fost nominalizată în 2004 la Oscaruri, la categoria cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul „21 Grams“ regizat de mexicanul Alejandro Gonzales Inarritu, în care a jucat alături de Sean Penn, Benicio Del Toro şi Charlotte Gainsbourg, nu pare să fie interesată de mult râvnita statuetă. Ea a declarat recent că festivitatea de decernare a premiilor Oscar i se pare cât se poate de stânjenitoare şi că aceasta creează un spirit de competiţie inutil, care nu are nimic în comun cu actoria. „Nu vreau să mint. Este plăcut să fii recunoscut de cei din breasla ta. Înseamnă mult pentru orice actor. Însă cred că meseria noastră este una care nu trebuie judecată în funcţie de alţii. Nu este o competiţie“, a spus actriţa. „Actoria şi filmele nu au nici o legătură cu publicitatea care apare odată cu un Oscar“, spune Watts, care a fost aproape de a obţine râvnitul premiu şi în 2001, când a fost inclusă pe lista lungă a nominalizărilor, pentru rolul din „Mulholland Drive“.

Olimpia TINCĂ

„Ai noştri vs. Ai lor“ la MTV Weekend Special!

Artiştii români se vor duela, astăzi şi mâine, de la ora 12.00 pe plan muzical cu artişti internaţionali. Talentul, experienţa, brand-ul, totul se pune la bătaie în acest MTV „Weekend Special“! Timp de cinci ore, VJ Ela, prezentatoarea emisiunii „Weekend Special“ îi va pune „faţă în faţă“ pe cei mai fredonaţi artişti români şi pe cei mai difuzaţi interpreţi internaţionali, încercând să descopere cine a fost mai întâi, oul sau găina. VJ-iţa dă cărţile pe faţă, aratând cine cu cine se aseamănă, dar mai ales cine de la cine s-a inspirat, ca stil vestimentar şi influenţe muzicale, dar şi asemănările între imaginile clipurilor. Bătălia se dă între artişti renumiţi precum: Smiley şi Justin Timberlake, Loredana şi Madonna, Ştefan Bănică Jr. şi Elvis, Corina şi Cristina Aguillera sau Andra şi Mariah Carey. Nimeni nu poate ascunde nimic de echipa MTV şi de telespectatorii postului, care au participat la „demascarea“ secretelor din industria muzicală.

Click News

Amazonia, în premieră la Acasă

Postul de televiziune Acasă prezintă vineri, 8 februarie, de la ora 20.30, marea premieră a telenovelei braziliene „Amazonia“, scrisă de Gloria Perez, autoarea telenovelei „Clona“ şi produsă de TV Globo, o istorie plină de emoţii, romantism şi aventură. „Amazonia“ prezintă lupta locuitorilor de a transforma statul Acre în teritoriu brazilian. Povestea începe la sfârşitul anului 1899, când a început lupta pentru independenţă, continuă cu perioada în care producţia de cauciuc a decăzut şi îl prezintă apoi pe Chico Mendez, activistul care a captat atenţia nu doar brazilienilor, ci întregii lumi. El a creat o mişcare pacifistă de rezistenţă, care s-a folosit doar de dialog pentru a stopa defrişările masive şi pentru a demonstra că resursele naturale pot fi exploatate şi fără a distruge jungla amazoniană. Acţiunile sale au răsunat în toată lumea şi au fost răsplătite de ONU, care l-a decorat pe Chico pentru contribuţia sa la protejarea mediului. La vârsta de 44 de ani, Chico a fost asasinat în faţa casei sale.

Telenovela „Amazonia“ aduce Acasă universul legendelor, miturilor şi credinţelor care au influenţat-o pe autoarea Gloria Perez în timpul copilăriei şi al adolescenţei, ea născându-se în Acre, în mijlocul junglei amazoniene.

„Amazonia“ va readuce în faţa telespectatorilor Acasă actori brazilieni cunoscuţi şi îndrăgiţi de publicul din România. Giovanna Antonelli („Clona“, „Culoarea păcatului“), Vera Fisher („Clona“, „Stăpâna destinului“, „Legături de familie“) şi Alexandre Borges („Celebritate“, „Legături de familie“) sunt doar câteva dintre vedetele care pot fi urmărite în noua producţie braziliană.

Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS