15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Rabanita, găina cu ouă verzi

Rabanita, o găină din Mexic, a devenit vedetă naţională datorită faptului că ouăle sale au culoarea verde. „Nu e chiar găina cu ouă de aur, da’ nici mult nu mai are“, a spus entuziasmat Raul Ortiz, secretarul municipal din Cuautitlan. „Capacităţile paranormale“ ale Rabanitei au fost descoperite în satul Santa Maria Huecatitla, iar după scurt timp toată lumea a aflat de miracolul „verde“. Fotografiile găinii au fost publicate în toate ziarele locale, iar un post naţional de televiziune a trimis o echipă la faţa locului pentru a realiza un reportaj. Locuitorii speră ca Rabanita să devină o atracţie pentru turişti. Între timp, cercetătorii au devenit şi ei interesaţi de ouăle găinii. Unii specialişti sunt de părere că este vorba de o specie „exotică“, precum Araucana, crescută de populaţiile indigene din Chile şi Argentina.

Primul film cu pupături proiectat în Nepal

Există săruturi care au făcut istorie în cinematografie, precum cele din peliculele „Pe aripile vântului“, „Breakfast at Tiffany“, „Ghost“, „Pretty Woman“, „Titanic“ sau „Love Story“. Oricât de incredibil ar părea, există oameni care nu au văzut în viaţa lor unul dintre aceste săruturi, pentru că le era interzis. În Nepal, lucrurile s-au mai schimbat, iar de curând cinefilii au putut admira primul sărut pe marile ecrane. În ciuda faptului că autorităţile se temeau că acest eveniment va stârni un scandal, lucrurile nu au stat deloc aşa. Efuziunile amoroase din pelicula „Kagbeni“ au fost întâmpinate normal, fără a şoca pe nimeni şi fără a stârni dezaprobare în rândul conservatorilor. Nu la fel stau lucrurile în India, unde difuzarea unui sărut pe marele ecran este un lucru ieşit din comun.

Pat plutitor de 1,2 milioane de euro (foto)

Amatorii de senzaţii tari vor avea de acum ocazia să îşi petreacă noaptea într-un pat care pluteşte în aer, inspirat de monolitul lui Kubrick din „Odisee în spaţiu“. După cum informează cotidianul italian Corriere della Sera, ideea îi aparţine olandezului Janjaap Ruijssenaars, care nu a ezitat să îşi pună planul în aplicare, folosindu-se de magneţi, unii montaţi în pat, alţii în tavan. Patul pluteşte în aer la vreo 40 cm de podea şi poate susţine o greutate de 900 kg. Ineditul pat poate fi achiziţionat pentru suma de 1,2 milioane de euro, în preţ nefiind incluse lenjeria şi salteaua. Există însă şi o versiune mini, de 115.000 de euro, în care poate dormi însă doar un copil.

Surd din cauza unui tampon de vată

Timp de nouă ani, Jerome Bartens din Marea Britanie a crezut că este surd de urechea dreaptă, diagnostic confirmat şi de medici. Numeroşi specialişti au încercat să îl ajute pe băieţelul de 11 ani, însă totul a fost în zadar. Până de curând, când din urechea băiatului a picat o bucăţică de vată, iar Jerome a început să audă. „A fost incredibil! Deodată a început să audă normal“, a povestit Carsten, tatăl lui Jerome. La doi ani, când băieţelul a început brusc să nu mai audă cu urechea dreaptă, părinţii au bănuit imediat că el îşi băgase ceva în ea. Cum era şi normal, au cerut părerea mai multor specialişti, însă nici unul nu a reuşit să descopere bucăţica de vată. „Medicii au spus că este un dop de ceară şi că, la un moment dat, va ieşi“, s-a plâns Carsten Bartens. Pentru Jerome a fost destul de dificil să se adapteze cu noua sa situaţie. „La început a fost ciudat să aud din nou totul, însă încep să mă obişnuiesc. E bine că oamenii nu mai trebuie să urle când îmi vorbeasc şi nici nu mai trebuie să întorc mereu capul ca să îi aud“, a spus Jerome fericit.

Eva Longoria – răţuşca urâtă a familiei

Deşi astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, vedeta din „Neveste disperate“, Eva Longoria, nu a fost întotdeauna mândră de imaginea sa. Mai mult chiar, în adolescenţă, ea era poreclită „răţuşca urâtă“. „Eram cea mai închisă la culoare din familia mea. Am fost singura cu părul negru şi cu pielea neagră. Toate surorile mele erau blonde, cu ochi căprui. Obişnuiau să îmi spună răţuşca urâtă. Am crescut fără să fiu frumoasă, aşa că m-am axat pe personalitatea şi pe firea mea. Mi-am dezvoltat abilitatea de a nu depinde de ceva superficial pentru că nu aveam de ce“, a povestit Longoria.

Sânii lui Jordan – o binecuvântare pentru Peter Andre

După ce mult timp a visat ca soţia sa, voluptuoasa Jordan, să îşi micşoreze puţin sânii impresionanţi, Peter Andre a început acum să ducă dorul bustului voluminos al starletei britanice. „Obişnuiam să consider că sânii cât pumnul sunt suficienţi, iar privirea mea se îndrepta spre picioare şi coapse. Dar Katie şi sânii ei uimitori mi-au schimbat părerea. De îndată ce am avut aceşti «copilaşi» în faţa ochilor, am fost alt om. De multe ori, am fost întrebat cum se simt la pipăit sânii lui Katie şi vreau să vă spun că sunt de-a dreptul uimitori. Şi adevăraţi. Şi foarte grei“, a mai mărturisit soţul lui Jordan. Deşi îi este greu, australianul încearcă să se convingă de partea pozitivă a micşorării sânilor soţiei sale: „O iubesc enorm pe Katie, este soţia mea şi mama copiilor mei, dar m-am gândit că sânii ar putea să fie prea mari pentru restul corpului. Drept vorbind, nu era genul meu. Nu vreau să spun că nu este drăguţă, dar aceste trucuri cu sânii şi cu părul blond nu era ce căutam“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS