22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalNereguli în trafic

Nereguli în trafic

MEHEDINŢI. În doar câteva ore, poliţiştii mehedinţeni au depistat pe şoselele din judeţ mai mulţi conducători auto care încălcau reglementările în vigoare.

Agenţii de la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin l-au oprit în trafic pe Nicolae N., de 40 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi. Acesta conducea pe DN 67, în localitatea Malovăţ, un autoturism Ford Focus, deşi avea autorizaţia de circulaţie expirată.

Aceleaşi efective l-au depistat, în aceeaşi zi, pe Gabriel I., de 29 de ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe strada Şincai din municipiul Drobeta Turnu Severin un autoturism Volkswagen având montate plăcuţe de înmatriculare care s-au dovedit false, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Agenţii de Siguranţă Publică de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin l-au depistat pe Cosmin Ş., de 22 de ani, din comuna Şimian, în timp ce conducea pe b-dul Tudor Vladimirescu din Severin un autoturism Fiat Stilo. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că numărul de înmatriculare al autoturismului era fals, iar mehedinţeanul nu avea permis de conducere.

Faţă de cei trei s-au întocmit acte premergătoare pentru infracţiunile comise, urmând să fie sancţionaţi conform legilor în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS