24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMunciţi patru luni cu toată forţa pentru patru ani

Munciţi patru luni cu toată forţa pentru patru ani

Vicepreşedintele PD-L, Radu Berceanu, a participat pe 26 ianuarie la Consiliul de Coordonare Judeţean al PD-L Gorj. Acesta a trasat strategia partidului la alegerile locale: „Munciţi patru luni cu toată forţa pentru
patru ani!“.

 

GORJ. Sala Casei de Cultură din Târgu Jiu a fost arhiplină de pedelişti. La prezidiu au luat loc persoane din lumea politică aflate până mai deunăzi pe baricade opuse: deputatul Marcel Romanescu, deputatul Marian Sorin Paveliu (ales pe listele PNL Gorj, care a sărit apoi în barca PLD), deputatul Ion Stoica (ales pe listele PRM Gorj), Ionel Manţog, preşedintele PLD Gorj, şi Liviu Andrei, inspector general şcolar.

Discursul lui Radu Berceanu a fost mobilizator, dar, totodată, plin de indicaţii cu privire la abordarea alegerilor: „E foarte important să se adune vot cu vot din teritoriu. Daţi-le tuturor candidaţilor câte o bucăţică pentru a se remarca!“ .

 

„Avem vântul în pânze“

 

Radu Berceanu a avertizat totuşi că, deşi partidul este pe val, există pericolul să nu ajungă acolo unde îşi doreşte: „Noi avem vântul în pânze. Suntem partidul care porneşte de la nivelul de 40%. Dar nu toate corăbiile care au vântul în pânze ajung în porturi“. Berceanu a şi lăudat organizaţia judeţeană: „Aţi ajuns la un nivel care, acum un an, era de neaşteptat. Aţi produs o surpriză extraordinară şi trebuie să ţineţi de ea. Munciţi patru luni cu toată forţa pentru patru ani!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS