24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFratele şefului de la Rutiere s-a răsturnat cu maşina

Fratele şefului de la Rutiere s-a răsturnat cu maşina

OLT. Gheorghe Roşu, fratele şefului Poliţiei Rutiere, subcomisarul Ilie Roşu, s-a răsturnat cu maşina ieri dimineaţă. Incidentul s-a petrecut pe Drumul European E 574, între Slatina şi Găneasa. Gheorghe Roşu, din Slatina, se deplasa la volanul unui autoturism Nubira. Bărbatul plecase de acasă şi intenţiona să ajungă la Balş. Nu a mai ajuns pentru că între Slatina şi Găneasa a încercat să evite o maşină ce venea din faţă, a tras brusc de volan dreapta, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Prins înăuntru, şoferul a fost nevoit să spargă unul dintre geamuri pentru a ieşi afară, întrucât uşile autovehiculului nu s-au mai putut deschide.

Din fericire, omul s-a salvat la timp, pentru că la scurt timp după incident autoturismul său a luat foc. Au fost anunţaţi pompierii care, după ce au stins incendiul, l-au căutat pe şofer, crezând că este prins în maşină sau sub aceasta, însă omul plecase la poliţie. „Nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat lui pentru că el conduce foarte atent şi cu viteză mică. A încercat să evite altă maşină ce venea din faţă, a virat dreapta şi s-a răsturnat. Maşina s-a făcut scrum după incident. Bine că a scăpat el. Asta este important“, a spus Ilie Roşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS