3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBMW furat, depistat în trafic

BMW furat, depistat în trafic

MEHEDINŢI. În cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului de autoturisme furate, marţi, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră de la Biroul de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere al IJPF Mehedinţi l-au oprit pentru control, la intrarea în Drobeta Turnu Severin, pe conducătorul unui BMW 320 I, autoturism despre care aveau date că ar fi fost furat din Italia.

„Autoturismul BMW 320 I, în valoare de 12.000 de euro, a fost confiscat marţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi al Detaşamentului de Intervenţie al IJPF Mehedinţi, după ce a fost depistat în trafic la intrarea în Severin. La controlul documentelor autovehiculului, conducătorul S. Aurel, de 28 de ani, din comuna Bâcleş, judeţul Mehedinţi, a prezentat poliţiştilor de frontieră doar certificatul de înmatriculare al autoturismului, în care era înscris ca proprietar un cetăţean italian. Bărbatul nu a putut prezenta nici un document de folosinţă a acestuia“, a declarat comisarul-şef al IPJ Mehedinţi, Valeriu Pera. Şoferul nu poseda nici permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din 21.12.2007 din Italia, iar reclamaţia de furt a fost depusă de cetăţeanul italian pe 23.12.2007.

Severineanul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean din târgul auto Veterani din Dobeta Turnu Severin.

În cauză s-a întocmit lucrare penală împotriva lui S. Aurel, făcându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Autovehiculul a fost confiscat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII