6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi la furat în angrouri

Prinşi la furat în angrouri

Un bărbat din Slatina, judeţul Olt, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după ce a fost prins în flagrant că furase un cojoc de damă dintr-un stand din Complexul Comercial Bănie din Craiova. Personalul de pază al complexului angro Bănie l-a reţinut pe Ioan Duţu, de 47 de ani, luni, în jurul orei 11.00, găsind asupra lui cojocul furat, în valoare de 120 de lei.

Tot luni, în jurul orei 13.30, agenţii care asigurau paza hipermarketului Baumax au sesizat poliţiştii Secţiei 5 Craiova despre un bărbat care furase un robinet şi trei burghie. Poliţiştii l-au identificat pe Cezar Nicola, de 44 de ani, din Craiova, care furase bunurile în valoare de 121,66 lei.

Un bărbat din Filiaşi a picat în plasa poliţiştilor aflaţi într-o acţiune preventivă după ce furase un telefon din buzunarul unui concetăţean. Mădălin Mitrache, de 26 de ani, a fost depistat de poliţişti după ce a sustras un telefon Nokia în valoare de 138 de lei din buzunarul lui Marin B., de 41 de ani, din Filiaşi. Telefonul mobil a fost recuperat. Tuturor celor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII