14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei femei, încătuşate

Trei femei, încătuşate

Trei femei – mama, fiica şi nepoata – din comuna argeşeană Valea Danului au fost încarcerate luni la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, fiind condamnate la câte un an şi trei luni de închisoare pentru că au încălcat o hotărâre judecătorească, informează NewsIn.

Cele trei s-au judecat aproape 13 ani cu altă femeie pentru un teren agricol de 4 ha, pierzând însă procesul. Femeile au ignorat decizia judecătorilor şi au continuat să muncească pământul. Iniţial, ele s-au ales cu o amendă administrativă pentru nerespectarea deciziei şi în cele din urmă au fost condamnate la câte un an de închisoare cu suspendare.

Pensionarele au refuzat în continuare să se supună legii, iar moştenitoarea de drept a continuat procesul şi hotărârea finală şi definitivă i-a dat dreptate. Aşadar, celor trei li s-a adăugat o nouă condamnare de câte trei luni de închisoare, la care s-a cumulat şi condamnarea anterioară. Cele mai „tinere“ dintre cele trei s-au prezentat de bunăvoie, ieri dimineaţă, la Poliţia Curtea de Argeş. Femeile însă nu au putut să rezolve nimic, pentru că mandatele de arestare trebuia să fie executate. Argeşencele speră ca să le facă cineva dreptate şi să nu-şi petreacă următoarele 15 luni în spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU