10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru oameni, răniţi într-un grav accident la Corabia

Patru oameni, răniţi într-un grav accident la Corabia

Patru oameni au ajuns la spital, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut joi pe raza oraşului Corabia. Incidentul a fost provocat de un şofer începător, care nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum lateral, lovind un autoturism ce se deplasa regulamentar. Dumitru C., de 23 de ani, din Corabia, plecase la plimbare cu autoturismul tatălui său, un Daewoo Cielo. La intrarea pe DN 56, maşina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un Ford Escort, condus regulamentar de Marian A., de 25 de ani, din Caracal.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost deosebit de violent. Şoferul autoturismului Cielo, Pandele I., de 40 de ani, Vasilică D., de 36 de ani, ambii din Corabia, şi Maria Gâscă, de 57 de ani, tot din Corabia, pasageră în Ford, au fost răniţi. Pandele I. şi Maria Gâscă au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism toracic cu fracturi costale, iar bărbatul a suferit fractură la ambele oase ale gambei drepte. Ceilalţi doi bărbaţi au rămas internaţi la Spitalul Corabia. „Eram în maşină cu fata şi un coleg al ei de facultate. Am fost loviţi de un băieţaş care abia a luat carnetul de conducere. A ieşit de pe un drum lateral, nu s-a asigurat şi ne-a lovit. Maşinile sunt făcute praf, bine că am scăpat noi“, a spus Maria.

Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că vinovat de producerea accidentului se face Dumitru C., pentru că nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere. El s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS