Acasă Local Român, ucigaş în Italia

Român, ucigaş în Italia

Un român a fost reţinut de autorităţile italiene după ce două românce au fost descoperite vineri noapte cu gâtul tăiat în două camere din Hotelul dei Mille, din apropierea gării Termini, din Roma, un cartier care nu se bucură de o reputaţie prea bună. Suspectul şi-a recunoscut fapta, informează corespondentul RRA, citat de RADOR. Acesta se numeşte Marian Negoiţă, are 31 de ani şi era concubinul uneia dintre victime, cunoscut cu antecedente penale. Cele două tinere ucise sunt Alina Clara Bulai, de 20 de ani, şi prietena acesteia, Ionica Urdă, de 21 de ani. În interogatoriul care a durat mai bine de două ore, Marian Negoiţă a declarat în faţa procurorului că gelozia este cea care l-a împins să o ucidă pe Alina, despre care a spus că îl înşela cu alt bărbat, iar prietena ei, Ionica, o încuraja să se comporte astfel. În octombrie, el o agresase pe stradă, în cartierul Eur, pe concubina sa, Alina Clara Bulai. A fost arestat atunci, după ce a opus rezistenţă poliţiştilor care au intervenit. Ulterior a fost eliberat, cu obligaţia de a se prezenta zilnic la poliţie. Şi atunci, tot gelozia îl împinsese să-şi bată concubina.

Potrivit cotidianului Il Giornale, tinerele erau prostituate şi locuiau împreună cu Negoiţă într-un apartament cu patru camere din Hotelul dei Mille. După ce le-a ucis vineri, Negoiţă s-a spălat pe mâini, şi-a curăţat încălţămintea murdară de sânge, a scăpat de arma crimei şi, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, s-a prezentat la poliţie. Când le-a ucis pe cele două fete, Marian Negoiţă era sub efectul cocainei, după cum le-a spus carabinierilor, susţine Il Giornale.

În timpul desfăşurării anchetei, suspectul a trecut de mai multe ori de la plânsul disperat la momente de luciditate. Românul a povestit că înainte de a merge la hotel cumpărase de pe stradă cocaina, iar briciul îl cumpărase de la un vânzător ambulant bengalez, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că a fost crimă cu premeditare. Negoiţă, aflat de cinci ani în Italia, era cunoscut forţelor de ordine italiene ca un specialist în furturi, mai ales din buzunare, pe care le comitea în transportul în comun, cu precădere pe traseul A, de la staţia Termini în centrul Romei.

Exit mobile version