12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat călcat de două maşini

Bărbat călcat de două maşini

Un doljean căzut pe un drum din localitatea Perişor a murit după ce două maşini au trecut peste el, şoferii acestora neobservând bărbatul care zăcea pe carosabil.

Ionel Bucătaru, de 52 de ani, din localitatea doljeană Perişor, şi-a pierdut viaţa sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, după ce autoturismul Dacia Nova condus de Ionel Marian Iovan, de 33 de ani, din Craiova, a trecut peste el, în timp ce era căzut pe drum. Peste bărbat a trecut şi o Dacie tractată de Nova lui Iovan, la volanul căreia se afla Ionel Pârvu, de 29 de ani, din comuna Giubega.

Ambulanţa sosită la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru victimă, medicii constatând decesul. După primele verificări ale poliţiştilor de la Rutieră, s-a stabilit că Bucătaru era cunoscut consumator de băuturi alcoolice şi cel mai probabil era în stare de ebrietate când a căzut pe drum, asupra sa fiind găsită şi o sticlă de ţuică. De asemenea, s-a stabilit că victima era în viaţă înainte de a fi călcată de cele două autoturisme. Poliţiştii doljeni aşteaptă efectuarea necropsiei, care va stabili dacă victima era în stare de ebrietate şi care este cauza decesului. Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a şoferului Daciei Nova, care nu a observat la timp bărbatul căzut pe carosabil. „În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar la definitivarea cercetărilor se vor lua măsurile prevăzute de legislaţia în vigoare“, a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII