17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFata prefectului, pe calendarele Benvenuti

Fata prefectului, pe calendarele Benvenuti

Fata prefectului de Olt a apărut recent pe calendarele pentru 2008 ale cunoscutei firme italiene Benvenuti, care are o reţea de magazine în principalele oraşe din România.

Apariţia fiicei sale în calendarele Benvenuti a fost o surpriză pentru prefectul Octavian Popescu, care a aflat acest lucru într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. „Am intrat cu soţia într-un magazin din Râmnicu Vâlcea pentru nişte cumpărături. Acolo am văzut nişte calendare mici cu fiica mea. Am întrebat vânzătoarea de unde le are, iar ea mi-a spus că are şi unele mari. Am cerut unul şi mi-a dat“, a spus prefectul.

 

Propulsată în lumea modelling-ului

 

Diana Ramona Popescu este studentă în ultimul an la două facultăţi. Ea studiază relaţiile economice internaţionale la ASE şi integrarea europeană la Universitatea Româno-Americană. Ea a câştigat un concurs de frumuseţe, calitate care a propulsat-o în lumea modelling-ului. Diana Ramona a încheiat un contract cu o firmă de profil. Ea prezintă diverse produse cosmetice, de îmbrăcăminte, încălţăminte sau de marochinărie pentru firme din ţară şi străinătate. De asemenea, Diana Ramona a apărut în mai multe reviste de profil. Ea a prezentat produse pentru firme din România, Turcia, Grecia şi Italia. A primit şi oferte pentru alte ţări, dar studiile au împiedicat-o să le onoreze.

 

Câştigă şi nu prea

 

Din câte spune tatăl său, Diana Ramona nu câştigă prea mult din modelling. Lunar îi revin cam 20 de milioane de lei vechi, un venit deloc mare în acest domeniu. Ar câştiga mult mai mult, dar refuză multe contracte pentru că prioritare la ea sunt studiile. „Este o tânără foarte serioasă şi pune mai presus de orice studiile universitare. Modelling face din plăcere şi în limita timpului disponibil. Refuză unele oferte. În acest sens are, din câte mi-a spus, o clauză contractuală cu firma pentru care lucrează, rezervându-şi dreptul de a refuza unele oferte. Aşa a refuzat, de pildă, să facă publicitate la ciocolată în Maroc. Doar trei zile de lucru i-ar fi adus atunci 1.000 de euro. Dar, cum spuneam, şcoala este pe primul plan“, a spus Octavian Popescu despre fiica sa.

 

„Nu cred în modelling“

 

Octavian Popescu nu prea este de acord cu activitatea „extraşcolară“ a fetei sale. El ştie că, pentru a putea face modelling, Diana Ramona trebuie să ţină cont de mai multe restricţii, iar acest lucru îl doare întrucâtva. „Nu sunt foarte încântat de această activitate a fiicei mele, lucru care m-a făcut să n-o încurajez foarte tare. Chiar dacă o face din plăcere, ştiu că trebuie să respecte mai multe restricţii, de la cele de alimentaţie la cele de menţinere fizică, sportive. Apoi, studiază în paralel la două facultăţi care sunt foarte importante pentru ea. Eu nu cred în modelling, în această lume a prezentării şi a modei“, a adăugat tatăl Dianei.

 

Diana Ramona ar intra în afaceri

 

În ciuda opiniei tatălui ei despre modelling, Diana Ramona Popescu ar dori să intre în afaceri în acest domeniu. Ea cunoaşte mai multe fete care ar putea avea succes şi cu care ar putea lucra. „Mi-a zis că ar fi dispusă să înceapă o afacere în domeniul modelling-ului. Mi-a spus că s-a gândit să demareze afacerea cu o colegă a ei şi m-a întrebat dacă o pot sprijini. Alegerea îi aparţine, iar eu o să o respect dacă se hotărăşte într-un final. Mai are anul ăsta de studiu, apoi o să vadă“, a afirmat Octavian Popescu.

 

Un tată mândru

 

Prefectul judeţului este un tată mândru de odrasla sa. Şi are şi de ce. Diana Ramona s-a dovedit un copil serios faţă de şcoală şi, mai târziu, matur în decizii. „Sunt foarte mândru de copilul meu. Studiază în paralel la două facultăţi, îşi câştigă existenţa şi este matură în decizii. Sunt foarte bucuros că, în cei patru ani de studenţie, n-a rămas niciodată cu restanţe la examene. Este o tânără foarte serioasă, iar această calitate nu este puţin lucru“, îşi arată sentimentele părinteşti Octavian Popescu. Care, chiar dacă nu se împacă bine cu modelling-ul, n-ar zice ba dacă fiica lui ar urma o carieră în această direcţie, cu condiţia ca Diana Ramona să treacă graniţa pentru a intra în lumea de sus a modelling-ului şi să aibă acolo o recunoaştere reală şi largă din partea marilor profesionişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII