6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAudiat, eliberat şi apoi iar căutat

Audiat, eliberat şi apoi iar căutat

Bărbatul de 38 de ani care a fost audiat săptămâna trecută în cazul tinerei tranşate din Petroşani este din nou căutat de poliţişti.

Aurel Enea are dublă cetăţenie româno – americană şi este, conform procurorilor, principalul suspect în cazul tinerei de 17 ani care a fost găsită tranşată în localitatea Drâmbar din Alba.

Bărbatul a fost ridicat de la locuinţa fratelui său de pe strada Independenţei din Petroşani, dar, după 12 ore de audieri, procurorii l-au lăsat liber. Acum, însă, a fost dat în consemn la frontieră.

Vinerea trecută, presupusul suspect a fost ridicat de la domiciliul său, în urma unei percheziţii care a durat circa 12 ore şi a fost dus la audieri. Procurorii au decis să nu îl pună sub acuzare, deşi vecinii spun că din locuinţa bărbatului au fost ridicate mai multe cuţite, haine ale suspectului, precum şi laptopul acestuia. La scurt timp, procurorii au decis emiterea unui mandat de arestare în lipsă, dar de această dată s-a opus instanţa de judecată. În tot acest timp, bărbatul a dispărut, iar vecinii săi spun că nu l-au mai văzut şi nici nu au mai sesizat vreo mişcare în apartamentul din Petroşani, încă din ziua în care a fost arestat. Cei din anturajul lui Enea susţin că, în ziua în care fost dus la Alba pentru audieri, bărbatul avea asupra sa o sumă mare de bani şi că acum nici rudele sale nu îl mai găsesc la telefon.  

Victima, tranşată

Fata de 17 ani din Petroşani era elevă la una dintre şcolile generale din oraş şi din trupul său au fost găsite doar câteva părţi. Potrivit celor care au făcut investigaţiile, victima a fost sugrumată, iar apoi tranşată. Bucăţi din cadavru au fost descoperite, în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe malul Mureşului în judeţul Alba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU