17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei râmniceni, răniţi într-un accident rutier

Trei râmniceni, răniţi într-un accident rutier

Trei tineri au fost grav răniţi în urma unui accident rutier, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 64, în zona Râureni din judeţul Vâlcea. Imediat ce victimele au fost luate de ambulanţă, autoturismul a luat foc şi a ars în proporţie de 90%.

VÂLCEA. Andrei M., de 22 de ani, din oraşul Băile Govora, judeţul Vâlcea, conducea în noaptea de marţi spre miercuri autoturismul Mercedes cu numărul de înmatriculare HD-94-ABA, pe DN 64, din direcţia Drăgăşani către Sibiu. În zona Râureni, într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Acesta a pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers şi a intrat într-un cap de pod din beton, apoi într-un gard de beton aflat în afara părţii carosabile. „În urma impactului au fost rănite trei persoane din autoturism, care au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Andreea B., de 18 ani, a suferit o fractură de radius drept cu deplasare şi traumatism cranio-facial. Conducătorul auto a suferit un traumatism de coloană lombară şi plăgi contuze în regiunea parietală. Cel de-al treilea pasager, Dumitru M., de 24 de ani, a suferit un traumatism de coloană dorsală“, a declarat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Vâlcea.

Imediat ce răniţii au fost transportaţi la spital, autoturismul avariat a luat foc de la combustibilul din rezervor. Focul a fost stins de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru“ (ISU) Vâlcea după o jumătate de oră de intervenţie. „Flăcările au distrus materialele combustibile din componenţa maşinii în proporţie de 90%. Potrivit unei evaluări făcute de pompieri, valoarea pagubelor produse de incendiu însumează aproape 100.000 de lei“, a spus căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS