10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit

Şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit

Un bărbat din Piatra-Olt a văzut moartea cu ochii, după ce fiul său l-a înjungiat în zona hemitoracelui stâng. Traian Mitran, de 64 de ani, a spus că fiul său, Marian, s-a supărat miercuri pentru că nu a vrut să îi dea bani. Furios, bărbatul s-a gândit să se răzbune pe tatăl său şi l-a înjunghiat.

Traian a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a rămas internat pentru a primi îngrijirile necesare. „A venit la noi şi a tăiat porcul. Pe urmă mi-a cerut bani. Am avut, dar nu am putut să-i dau pentru că soţia mea trebuie să se opereze la un ochi şi ne trebuie banii. El s-a supărat, a luat cuţitul şi m-a tăiat“, a povestit Traian.

Bărbatul a spus că nu ştie dacă să îl ierte sau nu pe fiul său. „Nu e singurul copil, mai am o fată căsătorită la Slătioara, dar el ne-a supărat mereu. Nu ştiu dacă îl voi ierta sau nu“, a mai spus Traian.

Bărbatul se află internat în Secţia chirurgie toracică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi este monitorizat de medici.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, subcomisarul Claudia Radu, cazul a ajuns în atenţia poliţiei. În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale şi de raportul medico-legal, urmează să se ia măsura legală împotriva agresorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS