Acasă Local Romii scandalagii, prinşi la frontieră

Romii scandalagii, prinşi la frontieră

Doi dintre cei patru romi din Craiova, pe numele cărora a fost emis un mandat de arestare în lipsă după scandalul de sâmbătă seară, au fost prinşi în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce încercau să fugă din ţară. Reamintim că, sâmbătă seară, aproape 100 de romi din trei clanuri s-au războit cu săbii, bâte şi cocteiluri Molotov în Craiova. După conflict, pe numele lui Ciobai Curte a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile, acesta fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri în formă agravată şi distrugere. Pentru cei cinci romi acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost emise mandate de arestare în lipsă. Luni seară a fost prins Sandocan Pascu, de 29 de ani, din Craiova, unul dintre cei cinci romi căutaţi de poliţie.

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, ieri-dimineaţă, în jurul orei 3.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – Timiş au fost reţinuţi alţi doi romi implicaţi în scandal, care încercau să plece din ţară. Brătian Pascu, de 26 de ani, şi Marian Constantin, de 34 de ani, ambii din Craiova, încercau să iasă din ţară pe la Cenad. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că ambii erau daţi în urmărire generală, pe numele lor fiind emise mandate de arestare în lipsă. Pascu şi Constantin au fost reţinuţi, iar ieri au fost predaţi unui echipaj de poliţişti doljeni, care s-a deplasat la Cenad.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version