Acasă Local Gorj Scurte ştiri

Scurte ştiri

Sprijin bănesc pentru Gabriel

Zilele trecute, cotidianul Gazeta de Sud a prezentat cazul tulburător al unui tânăr craiovean, de 27 de ani, bolnav de cancer osos. Gabriel Meriţeanu, considerat un caz disperat de medicul său curant, ar vrea să încerce să-şi salveze viaţa printr-un tratament la o clinică din Austria. Soţia lui, Monalisa, a reuşit să-l programeze la tratament, însă nu au bani suficienţi pentru operaţie. Pentru cei care doresc să-i sprijine financiar, au fost deschise două conturi la Banca Ţiriac: RO 50 BACX 0000003252688001 (în euro) şi RO 77 BACX 0000003252688000 (în lei), pe numele Monalisa Meriţeanu. Relaţii suplimentare, la telefon 0728.294.243.

Simona TUDOR

Accident grav pe DN 67

O familie, soţ şi soţie, din Băile Herculane a ajuns duminică noapte în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Cei doi soţi au fost găsiţi în stare de inconştienţă în mijlocul străzii, după ce au fost proiectaţi prin luneta din faţă a autoturismului cu care se deplasau regulamentar. Maşina lor s-a lovit frontal de o Rabă lăsată nesemnalizată pe carosabil. Accidentul a avut loc pe drumul naţional 67, ce face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Motru. Autoturismul Mercedes s-a izbit cu violenţă de Raba plină cu lemne, lăsată în stradă de un şofer inconştient, care nu a fost încă găsit de poliţie.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat că Raba transporta lemne de foc pentru o familie din Drobeta Turnu Severin şi se defectase, iar şoferul a părăsit maşina ca să caute piese de schimb în Drobeta Turnu Severin. Din cauza accidentului, circulaţia rutieră între Mehedinţi şi Gorj a fost blocată aproape o oră, coloanele de maşini întinzându-se pe mai bine de cinci kilometri.

Alin GHICIULESCU

Au dat foc în joacă unei maşini

Patru copii din oraşul Vulcan au dat foc unei maşini parcate în apropiere de blocul în care locuiau, iar acum părinţii lor riscă amenzi de până la 1.000 de lei. Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, iar poliţiştii spun că îi anchetează atât pe copii, cât şi pe părinţii lor, dar şi pe proprietarul maşini. „Autoturismul a fost incendiat din joacă. Este vorba despre o Dacie abandonată în faţa blocului. Când au văzut că maşina a luat foc, cei mici s-au speriat şi au fugit. Ei au fost identificaţi, iar părinţii lor riscă amenzi usturătoare“, a spus comisar Ion Mitu, şef biroul judiciar din cadrul Poliţiei Vulcan. Proprietarul maşinii, care era abandonată de mai multe luni în apropierea blocului A6 din strada Traian, riscă şi el o amendă, care va fi aplicată în funcţie de rezultatul anchetei. Părinţii celor patru copii sunt cercetaţi pentru că nu i-au supravegheat, iar proprietarul, pentru că nu a dus-o într-un loc destinat maşinilor scoase din circulaţie.

Diana MITRACHE

Exit mobile version