6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sat scos la vânzare din cauza datoriilor

Locuitorii din satul argentinian Olivares de San Nicolas sunt extrem de neliniştiţi. Un judecător din Buenos Aires a decis ca, pe 18 decembrie, terenurile aflate în proprietatea companiei Olivares y Vinedos din San Nicolas, unde se află satul, să fie scoase la licitaţie din cauza datoriilor mari la bănci. În acest caz, locuitorii din micul sat riscă să îşi piardă agoniseala de-o viaţă. Printre cei mai săraci localnici se află descendenţii emigraţilor italieni şi spanioli, mulţi dintre aceştia fiind angajaţi la compania falimentară.

Campionat internaţional
de dans „la bară“

Clubul de noapte Jet din Las Vegas a găzduit la începutul acestei săptămâni un concurs de dans neobişnuit. 25 de dansatoare „la bară“ s-au aliniat la startul primului campionat internaţional de dans la bară, intitulat „Pole-A-Palooza“. Concurentele s-au întrecut în a-şi arăta talentele acrobatice, spre deliciul celor prezenţi. Concursul a fost câştigat de Anika, aceasta fiind premiată cu un cec în valoare de 10.000 de dolari.

Shopping-ul, mai important decât sexul

Cumpărăturile sunt pentru cele mai multe doamne o prioritate, fiind chiar mai importante decât o partidă de sex. Un recent sondaj dat publicităţii de revista First a scos în evidenţă faptul că patru femei din zece preferă să se plimbe printre rafturi decât să facă sex cu partenerul. În plus, 37 de procente dintre respondente au declarat că ar fi mult mai fericite dacă nu ar face sex deloc. Un număr egal de doamne au declarat că fac sex o dată sau de două ori pe săptămână, iar dintre acestea, doar o treime s-au declarat nemulţumite de viaţa lor sexuală.

Jovanotti cântă pentru copiii români

Cunoscutul solist italian Jovanotti va susţine un concert în beneficiul copiilor orfani din România. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, încasările în urma concertului vor fi donate către Associazione Bambini in Romania a lui Don Gino Rigoldi, care are ca obiectiv ajutoarea orfanilor din ţara noastră. Concertul organizat la Milano este organizat de Crescer Cantando, o asociaţie culturală care are ca principal obiectiv dezvoltarea activităţilor legate de educaţia muzicală, mai ales prin intermediul muzicii corale.

Mihai Trăistariu, nominalizat
la LA Music Awards

Deşi Mihai cântă muzică pop, succesul pieselor dance „Tornero“ şi „Dimmi si o no“ în Europa i-a adus o nominalizare la LA Music Awards, la categoria best dance. Ajuns deja la a 17-a ediţie în 2007, Los Angeles Music Awards este unul dintre cele mai importante evenimente din Statele Unite, în care americanii îşi premiază cei mai importanţi artişti pentru anul ce tocmai s-a încheiat.
În afara premiilor pentru americani, mai există o secţiune cu nou-veniţi din Europa, Asia, Australia, Africa, împărţită în mai multe categorii: best dance, best pop, best R&B, best rock, best album, best rap, best metal, best reggae etc.
La această secţiune sunt nominalizaţi doar artiştii care au succes în topurile internaţionale, dar n-au pătruns încă în cele americane. Cum Mihai s-a bucurat de succes internaţional imediat după Eurovision 2006, a fost nominalizat alături de alţi şapte artişti la categoria best dance, dintr-un total de 200 de cântăreţi din lume.

Căsnicia lui Gwyneth Paltrow, în criză

În ciuda faptului că frumoasa actriţă Gwyneth Paltrow părea să formeze un cuplu solid cu soţul său, Chris Martin, lucrurile nu stau tocmai aşa. După cum informează Libero.it, din cauza agendei încărcate şi a carierei, relaţia dintre cei doi s-a răcit semnificativ. „De un an nu mai sunt apropiaţi. Ea nici măcar nu mai vorbeşte despre el. Au petrecut foarte mult timp separaţi, din cauza profesiilor lor. Chris a stat mai mult în studio, a compus şi a înregistrat, alături de ceilalţi colegi de formaţie“, au povestit apropiaţii cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS