15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie ucisă cu violenţă

Femeie ucisă cu violenţă

O ceartă între concubini s-a terminat cu o crimă. Nervos şi ameţit de băutură, un bărbat şi-a ucis concubina cu 16 ani mai tânără decât el.

VÂLCEA. O femeie de 34 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, ucisă de concubinul ei de 50 de ani. Crima s-a petrecut vineri, în satul Goruneşti. „Sâmbătă, la ora 11.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a fost sesizat că Gabriela T., de 34 de ani, din satul Goruneşti, este decedată în locuinţă şi prezintă pe corp semne de violenţă.

La faţa locului s-au deplasat lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi poliţişti din Bălceşti conduşi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Oamenii legii au constatat că victima prezenta multiple leziuni traumatice, echimoze şi exscoriaţii la nivelul ambilor ochi, nas, gură, bărbie, precum şi o plagă înjunghiată la nivelul sânului stâng“, a relatat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 

O moarte violentă

 

Oamenii legii au stabilit că Gabriela şi-a găsit sfârşitul într-un mod extrem de violent, multiplele traumatisme dovedind faptul că femeia a fost omorâtă în bătaie înainte de a fi înjunghiată.

„Concluziile medico-legale au stabilit că moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de şocul hemoragic, de politraumatismul prin lovire, precum şi de plaga produsă de cuţit“, a precizat comisarul Sărdaru.

„În urma cercetărilor, a fost identificat autorul omorului, Aurelian P., de 50 de ani, din aceeaşi localitate, pensionar, acesta fiind şi concubinul femeii.

Procurorul a stabilit că în seara de 16 noiembrie între cei doi a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool“, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Faţă de bărbat s-a luat măsura arestării preventive pentru zece zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS