16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătrân accidentat grav de o căruţă

Bătrân accidentat grav de o căruţă

OLT. Un bătrân din comuna Orlea se zbate între viaţă şi moarte după ce un căruţaş l-a lovit cu căruţa chiar pe trecerea de pietoni. Nenorocirea a avut loc zilele trecute, pe raza localităţii.

Potrivit poliţiştilor care au mers la faţa locului pentru cercetări, Ion Stănescu, de 71 de ani, se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni semnalizată cu marcaje transversale şi indicatoare rutiere. Omul a fost lovit de o căruţă al cărei conducător nu i-a acordat prioritate de trecere. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bătrânului. El a fost transportat mai întâi la Spitalul Caracal, ulterior fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Cadrele medicale din Secţia Anestezie – Terapie Intensivă (ATI) a unităţii au spus că victima a suferit un politraumatism şi că se află în stare destul de gravă. Stănescu a fost internat în regim de urgenţă la Reanimare şi este monitorizat de medici.

Din cercetările poliţiei a reieşit că vinovat de producerea accidentului se face căruţaşul, Ştefan E., de 30 de ani, din Orlea, pentru că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU