Acasă Local Mită de la sârbi

Mită de la sârbi

MEHEDINŢI. Poliţiştii de frontieră severineni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I i-au sesizat marţi pe lucrătorii Biroului Anticorupţie Mehedinţi că un cetăţean sârb are intenţia de a oferi mită.  
Acesta dorea să ofere 50 de euro pentru a i se permite intrarea ilegală în România cu un autoturism Volvo, pentru care nu avea certificat de înmatriculare.
K. Dragoslav, de 56 de ani, a declarat poliţistului de frontieră că nu posedă certificatul de înmatriculare al autoturismului, deoarece i-a fost furat pe teritoriul Serbiei. Informându-l că nu poate intra în România fără actele de proprietate ale autoturismului, poliţiştii de frontieră l-au îndrumat pe cetăţeanul sârb să se întoarcă în Serbia, pentru a-şi rezolva situaţia.
Cetăţeanul sârb însă a insistat şi i-a oferit poliţistului de frontieră suma de 50 de euro, pentru a i se permite intrarea în România.
Poliţiştii de frontieră au sesizat ofiţerii DGA- Biroul Anticorupţie Mehedinţi, care, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, îl cercetează pe K. Dragoslav în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Exit mobile version