10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltean omorât în Italia

Oltean omorât în Italia

Românul găsit împuşcat în torace la Castelvolturno, în apropiere de Napoli, este un doljean din localitatea Daneţi, satul Branişte, plecat în Italia cu contract de muncă, după spusele primarului localităţii. Cadavrul lui Marian Buzatu Nazian, de 31 de ani, a fost găsit întâmplător de alt român. Anchetatorii italieni au comunicat că au două ipoteze în acest caz: o reglare de conturi între români sau o răzbunare a proprietarilor vilelor din zona în care a fost găsit cadavrul, unde au fost semnalate mai multe furturi în ultimul timp. Constantin Spiridon, primarul localităţii Daneţi, a declarat că familia lui Marian Buzatu Nazian a solicitat ieri-dimineaţă primăriei ajutor pentru a aduce în ţară corpul neînsufleţit.
„Ştiu că bărbatul plecase în Italia la muncă, nu la furat, aşa cum zice lumea. Din câte ştiu era plecat cu contract. Soţia lui s-a întors acum două săptămâni din Italia şi a plecat el la muncă, pentru a strânge bani pentru casă. Familia Buzatu a cerut primăriei sprijin ca să îl aducă pe bărbat în ţară, costurile pentru acest lucru fiind destul de mari“, a explicat primarul Constantin Spiridon.
Poliţiştii doljeni fac verificări, pentru a stabili cu certitudine dacă persoana găsită decedată în Italia este Marian Buzatu din localitatea Daneţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS