8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalContrabandă cu ţigări şi parfumuri

Contrabandă cu ţigări şi parfumuri

MEHEDINŢI. 1.070 de pachete de ţigări netimbrate şi 57 de flacoane cu parfum au fost confiscate ieri după-amiază de poliţiştii de frontieră din Drobeta Turnu Severin.

În cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră au oprit la intrarea în Drobeta Turnu Severin pe conducătorii unor autoturisme asupra cărora aveau suspiciuni că se ocupă cu traficul de ţigări netimbrate.

La controlul autoturismului aparţinând lui Doru B., de 47 de ani, din Craiova, poliţiştii de frontieră au depistat ascunse în portbagaj, sub saci de cartofi şi de varză, 1.070 de pachete de ţigări Winston, Karelia şi Assos, pentru care doljeanul nu avea acte de provenienţă a mărfii. Ţigările netimbrate urma să fie comercializate ilegal în Craiova. Câteva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră l-au oprit în acelaşi filtru pe Marian F., de 27 de ani, din Craiova. La controlul autoturismului, poliţiştii au descoperit 57 de flacoane cu parfum, marcile C. Klein, Boss, Armani şi Givenchy, pentru care craioveanul nu avea documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră i-au sancţionat pe cei doi cu amendă în valoare de 500 lei. Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 4.000 de euro, a fost confiscată.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS