8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă pentru concubină

Crimă pentru concubină

Un bărbat din localitatea doljeană Vârvoru de Jos a fost arestat duminică, după ce a omorât un consătean pe care l-a găsit la concubina sa.
Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi duminică dimineaţă că în locuinţa Zorinei Dubică, de 47 de ani, din Vârvoru de Jos, a decedat Silviu Radu, de 29 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat o echipă operativă şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, Costel Ivancu, de 39 de ani, din localitate, s-a dus la Zorina, concubina sa. Acolo l-a găsit pe Radu şi, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, Ivancu l-a înjunghiat pe acesta în spate.
„Din primele verificări, s-a stabilit că bărbaţii s-au certat din cauza relaţiei lor cu femeia. Unul dintre cei doi bărbaţi a decedat în urma unei lovituri de cuţit primite în spate“, a declarat procurora Magda Bădescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Cadavrul victimei a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Craiova, pentru efectuarea necropsiei.
Costel Ivancu a fost reţinut duminică pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS