24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie ucisă de explozia unei butelii

Femeie ucisă de explozia unei butelii

OLT. O femeie a murit în chinuri groaznice, iar un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce au fost răniţi din cauza exploziei unei butelii. Nenorocirea s-a petrecut joi seară, în comuna Dobroteasa. Floarea Nedelea, de 52 de ani, din Bucureşti, şi Alexandru Isman, de 55 de ani, din Leleasca, erau în aceeaşi încăpere atunci când a explodat butelia. Cei doi au suferit arsuri grave pe corp, de gradele III şi IV, fiind transportaţi imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Femeia a fost rănită mai grav şi a mai trăit doar şapte ore după ce a ajuns la spital. Bărbatul este internat la Reanimare şi luptă să rămână în viaţă, însă medicii spun că nici el nu are şanse. „Are arsuri de gradele III şi IV pe o suprafaţă mare a corpului. Nu cred că are şanse să scape cu viaţă. Probabil că va mai trăi o zi sau două. Este în stare foarte gravă“, a spus medicul chirurg care i-a primit pe pacienţi, Constantin Corbea.
După ce victimele au fost transportate la spital, incendiul a fost stins de pompierii din Drăgăşani, care s-au deplasat la faţa locului imediat ce au fost anunţaţi.
Potrivit informaţiilor oferite de primarul comunei Dobroteasa, Ion Crăciunescu, femeia rănită în explozie, locuia la Bucureşti cu familia. Când s-a întâmplat tragedia, ea se afla la Dobroteasa în casa pe care o moştenise de la o mătuşă a sa, care a murit în urmă cu ceva timp. Cât despre bărbatul care se afla cu Floarea în momentul exploziei, surse neoficiale spun că el o mai ajuta pe femeie la treburile gospodăreşti. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS