14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs pentru şefia secţiilor la SJU

Concurs pentru şefia secţiilor la SJU

OLT. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Florian Dumitrescu, a anunţat că va organiza cât de curând concursul pentru şefia secţiilor, în prezent, două treimi din posturi fiind ocupate interimar şi doar 13 medici-şef sunt „definitivaţi“ pe posturi. Aceeaşi idee a fost enunţată şi de fostul manager, fiind invocate la acel moment tergiversări din partea Autorităţii de Sănătate Publică.
În funcţie de data publicării în „Viaţa Medicală“ se va susţine şi concursul pentru ocuparea a aproximativ 30 de posturi, ştiut fiind faptul că în spitalul slătinean o serie de specialităţi sunt deficitare, motiv pentru care în unele secţii nici măcar nu poate funcţiona o linie de gardă.
După definitivarea organigramei şi a statului de funcţii se va anunţa şi alt concurs, despre care cei interesaţi întreabă de mai bine de o lună, cel pentru ocuparea posturilor de asistent, infirmier, garderobier etc., rămase de la precedentul concurs. „Va fi concurs extern, asta este foarte clar, pentru a da şanse egale tuturor celor care vor un post în spital. La posturile rămase se vor adăuga câteva, rezultate în urma centralizării referatelor întocmite de şefii secţiilor“, a mai spus managerul Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS