16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul din Urzicuţa, lovit de maşină

Primarul din Urzicuţa, lovit de maşină

Florea Grigorescu, primarul comunei doljene Urzicuţa, a fost rănit grav în urma unui accident de circulaţie produs marţi seară, în jurul orei 20.00, în Podari, edilul fiind lovit de o maşină în timp ce traversa strada neregulamentar.

După primele cercetări, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că primarul Grigorescu, care circula dinspre Urzicuţa către Craiova pe DN 56, a oprit pe marginea drumului, a coborât din maşina sa, după care a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis. El a fost lovit de un autoturism Daewoo Nubira, condus regulamentar de Ioneluş Borcan, de 49 de ani, din Craiova. Edilul-şef spune că a încercat să traverseze strada cu intenţia de a ajunge la un magazin, de unde voia să-şi cumpere apă minerală. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, fiind diagnosticat cu fractură la umăr şi la gleznă. „Victima accidentului a fost adusă la Urgenţă, medicii stabilind că a suferit două fracturi, una la umăr şi una la gleznă. Pacientul este în stare bună şi este în afara oricărui pericol“, a declarat Mariana Trică, directoarea de îngrijiri a Spitalului de Urgenţă Craiova.

Primarul Grigorescu a fost internat la Clinica de ortopedie din cadrul spitalului şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS