11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat accidentat în timp ce traversa strada

Bărbat accidentat în timp ce traversa strada

OLT. Un bărbat din municipiul Slatina a fost accidentat de un autoturism, întrucât s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Incidentul rutier s-a produs ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.45, în faţa societăţii ALRO Slatina.
Marin Cheroiu, de 40 de ani, angajat al SC ALRO SA, plecase spre serviciu. Ajuns în faţa întreprinderii, bărbatul a făcut greşeala să nu se asigure în momentul în care a încercat să traverseze strada şi a fost lovit de o Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare OT – 22 – WGB. Pietonul a fost rănit, fiind transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.  Conducătorul auto, Marin Săndiţă, de 38 de ani, din Oporelu, a fost rănit, la rândul său, la mână.  
Întrucât presa are accesul interzis în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina din ordinul noului manager, Florin Dumitrescu, nu se ştie care este starea de sănătate a pacientului. După cum spun poliţiştii, pietonul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis şi fractură de femur stâng, rămânând internat în spital.
Cât despre şofer, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar după ce rana de la mână i-a fost pansată, a plecat la poliţie pentru declaraţii. Conform celor spuse de poliţiştii care au mers la faţa locului pentru cercetări, vinovată de producerea accidentului este victima. Marin Cheroiu  s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc unde nu există marcaj pietonal. Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a deschis o anchetă în acest caz. Liviu Săndiţă, inspector în cadrul ITM, a spus miercuri că incidentul se încadrează ca fiind accident de muncă, întrucât victima se afla în drum spre serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS