10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat ucis de maşină la Stoeneşti

Bărbat ucis de maşină la Stoeneşti

În momentul accidentului, bărbatul traversa strada împreună cu fiul său, care a scăpat fără nici o zgârietură.

OLT. Un bărbat din comuna Stoeneşti şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, spun poliţiştii. Tragedia s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.30, pe DN 6 – E 70, la ieşirea din Stoeneşti. Potrivit surselor oficiale, Marian Renghea, de 39 de ani, plecase împreună cu fiul său la un localnic să îl ajute la muncă. Ei tocmai coborâseră din autoturismul şefului Poliţiei Stoeneşti, care a avut drum într-acolo şi i-a luat cu maşina. Când să traverseze strada, Marian şi fiul său s-au asigurat că nu trec maşini din partea stângă. În dreapta nu s-au mai uitat şi s-au angajat în traversare. A reuşit să treacă strada numai fiul. Tatăl minorului a fost lovit de un autoturism Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla Alexandru B., de 21 de ani, din Corabia.

În urma impactului, Marian Renghea a murit pe loc. A fost anunţată Poliţia Caracal, care la scurt timp a ajuns la faţa locului şi a început cercetările.

Poliţiştii spun că autorul accidentului nu era băut în momentul impactului şi că purta centura de siguranţă. După cercetări, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Caracal pentru efectuarea necropsiei.

Marian Renghea era căsătorit şi avea un copil minor. Bărbatul nu avea o familie înstărită, dar era, în schimb, un om liniştit şi gospodar. „Avea ajutor social. Era un om cum puţini mai sunt. Muncea şi era foarte credincios. Puteai să ai încredere în el, pentru că era foarte cuminte“, a spus primarul din Stoeneşti, Paul Văle.

Cadavrul bărbatului a fost adus acasă ieri de la morga spitalului. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum de familie şi de prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII