10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA încercat să se sinucidă

A încercat să se sinucidă

OLT. O femeie din Slatina, cunoscută cu afecţiuni psihice, a încercat luni să-şi pună capăt zilelor. În jurul orei 9.30, Cerasela Dulcă s-a dus la podul peste Olt şi a încercat să sară în apă. Câţiva pescari au spus că femeia a întrebat dacă apa este adâncă, apoi a zis că sare de pe pod pentru că a rămas fără dinţi în gură. Oamenii s-au speriat şi au sunat la 112. Poliţiştii slătineni, o ambulanţă şi un echipaj de pompieri s-au deplasat imediat la faţa locului. Din fericire, Cerasela nu a apucat să se arunce în apă, pompierii fiind întorşi din drum. Ea a fost găsită stând pe o piatră, la marginea podului. Un medic a urcat-o în ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Ulterior, pacienta a fost transferată la Secţia de psihiatrie a aceluiaşi spital, pentru tratament şi supraveghere de specialitate. Cerasela Dulcă este cunoscută cu afecţiuni psihice de ani buni şi a avut mai multe tentative de sinucidere.

Potrivit poliţiştilor care au însoţit-o pe femeie la spital, aceasta nu respectă medicaţia şi consumă alcool. Ea va rămâne un timp internată în spital.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS