Acasă Local Poliţistul Prundeanu s-a răsturnat cu maşina

Poliţistul Prundeanu s-a răsturnat cu maşina

Narcizel Prundeanu, agent-şef în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, s-a răsturnat cu maşina în timp ce urmărea în trafic un şofer. Accidentul rutier s-a produs pe DN 6 – E 70, pe raza comunei Dăneasa-Olt. Poliţistul se afla în timpul serviciului pentru supravegherea, dirijarea şi controlul traficului rutier.
El a încercat să oprească în trafic un autoturism, numai că şoferul acestuia a ignorat semnalul agentului de poliţie, a întors maşina şi a pornit în trombă.
Poliţistul a urcat în autoturismul aflat în dotarea IPJ şi a plecat în urmărire. Pe un drum pietruit, agentul de poliţie a pierdut controlul direcţiei, maşina a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat rănirea poliţistului. După ce a reuşit să iasă din autoturismul răsturnat, agentul Prundeanu a sunat ambulanţa, apoi şi-a anunţat colegii. El a fost dus mai întâi la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Slatina.
Victima a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, fractură epifiză distală radială dreaptă. Poliţistul a rămas internat la Spitalul Judeţean până a doua zi, când, după cum spun medicii, a cerut să fie transferat la Spitalul Drăgăneşti.

Poliţiştii, aproape de prinderea şoferului fugar

Conform informaţiilor oferite de subcomisarul Ilie Roşu, şeful Poliţiei Rutiere, din declaraţiile martorilor există informaţii care pot duce la prinderea celui ce a încercat să păcălească un om al legii. Mai mulţi martori spun că autoturismul urmărit de maşina poliţiei era o Dacia Logan de culoare alb, cu număr de Bucureşti şi era inscripţionată Porto.
După ce va fi identificat, şoferul din cauza căruia un poliţist ar fi putut să îşi piardă viaţa va fi audiat şi sancţionat conform legii. El riscă să i se suspende permisul de conducere pentru că nu a oprit la semnal.

Exit mobile version