14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCursuri de formare pentru manageri de proiect

Cursuri de formare pentru manageri de proiect

Vâlcea. Centrul de Formare Profesională Info Educaţia organizează, în perioada 5-7 octombrie, cursuri de formare pentru funcţia de manager de proiect. Aceste cursuri sunt acreditate de Consiliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor (CNFPA) şi avizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT) şi de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei (MMSSF). Grupurile-ţintă sunt cadrele didactice, voluntarii din ONG-uri, personalul din instituţiile de cult, dar şi din mass-media şi alte instituţii publice.

Durata acestui curs va fi de 40 de ore, iar la finalizarea lui se obţine un certificat de absolvire cu antetul MECT şi MMSSF şi cu timbru aplicat de CNFPA. „Unităţile de competenţă dobândite la sfârşitul cursului sunt: specificarea cerinţelor; estimarea resurselor; realizarea programelor; asigurarea resurselor; managementul contractelor; identificarea şi controlul riscurilor; managementul echipei de proiect şi managementul implementării.

Termenul-limită de înscriere este 3 octombrie, iar dosarul de participare va trebui să conţină copii după certificatul de naştere, după certificatul de căsătorie (dacă este cazul), diploma de studii, cartea de identitate sau buletinul. Taxa de participare este de 420 de lei“, a declarat Tatiana Mărăndici, inspectoare şcolară responsabilă cu programele europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS