12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei femei ucise de tren

Trei femei ucise de tren

Un accident cumplit s-a produs sâmbătă dimineaţă în afara localităţii vâlcene Orleşti. Trei femei şi-au pierdut viaţa după ce Loganul în care se aflau a fost lovit de un tren de marfă.

Potrivit surselor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, tragedia a avut loc în momentul în care Mihail N., de 53 de ani, din Slatina, în timp de conducea autoturismul marca Dacia Logan pe Drumul Comunal 678 C, la trecerea la nivel cu calea ferată nu s-a asigurat corespunzător, a pătruns pe terasamentul căii ferate şi a fost lovit de un tren marfar care circula pe ruta Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea.

„În urma impactului a rezultat rănirea lui Ion N., pasager în Logan, de 53 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism toracic intercostal stâng, traumatism braţ stâng, acesta fiind dus la Spitalul din Craiova. De asemenea, în urma accidentului a survenit decesul a trei femei aflate în maşină: Maria N., de 47 de ani, Paulina N., de 53 de ani, şi Vasilica Z., de 86 de ani“, a declarat comisarul Marcel Sărdaru, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi au fost ridicate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările poliţiştilor continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII