11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCăruţă spulberată de o maşină

Căruţă spulberată de o maşină

Un tânăr de 14 ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 18 ani a ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină. Tragedia s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23.00, pe raza comunei Strejeşti. Căruţa în care se aflau Năstase N. şi Florentina N., ambii din localitate, a fost lovită de un autoturism care circula cu viteză mare. Şoferul maşinii a fugit de la locul accidentului. Tinerii din căruţă au suferit răni grave, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean. Băiatul nu a mai putut fi însă salvat. Din cauza rănilor suferite, copilul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Florentina a rămas internată şi este monitorizată de medici.

 

Şoferul fugar, prins a doua zi

 

Şoferul maşinii implicate în accident era de negăsit. Cinci echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului, iar circulaţia a fost oprită minute bune pe ambele sensuri de mers.

Două dintre roţile căruţei au rămas lângă autoturismul Honda Accord, cu numărul de înmatriculare DJ-11-MNC.

Deşi a vrut să scape fără să plătească pentru fapta sa, a doua zi după accident, conducătorul auto Marius M., de 22 de ani, din Craiova, a fost prins de poliţie. Tânărul fugise de la locul accidentului pentru că avea permisul reţinut, după ce, în urmă cu o lună, a fost prins conducând cu viteză excesivă.

Marius M. s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Tânărul riscă ani buni de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS