8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCine romantice şi şampanie de Ziua Vârstnicilor

Cine romantice şi şampanie de Ziua Vârstnicilor

Voia bună a făcut ca seara dedicată sărbătoririi Zilei Internaţionale a Vârstnicilor să fie de neuitat pentru bătrânii gorjeni. Unii au primit cadouri sticle de şampanie şi bomboane de ciocolată, alţii, cine romantice, dar cu toţii s-au bucurat că au fost sărbătoriţi de municipalitate.

La petrecerea organizată de Primăria şi Consiliul Local Târgu Jiu în cinstea pensionarilor târgujieni au participat peste 900 de vârstnici. Primarul Florin Cârciumaru a fost alături de bătrâni, care au jucat şi au dansat pe cântecele invitaţilor speciali. Aceştia s-au aranjat, au scos din dulap hainele cele mai frumoase şi au venit la petrecere pregătiţi să se distreze. „Nu am mai ieşit de mult în oraş. Este foarte bine că se organizează astfel de seri cu muzică. Am dansat, a fost bine“, a spus Maria, o doamnă de 65 de ani, din Târgu Jiu. Ansamblul artistic profesionist „Doina Gorjului“ le-a oferit participanţilor un program cu nume sonore ale muzicii populare gorjene, precum Maria Loga, Victoriţa Lăcătuşu, Ileana Lăceanu, Mirela Constantin Lătăreţu, Claudia Toropu şi Georgiana Bârsac.

 

Tombolă şi premii speciale pentru pensionari

 

Vârstnicii au participat la o tombolă cu premii. 20 dintre ei au câştigat abonamente la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, şase – cine romantice şi doi – bilete de tratament la o staţiune balneoclimaterică din România. Cei şase pensionari care au câştigat cine la unul din restaurantele din municipiu au spus că nu se aşteptau la acest premiu. „Nu am mai fost la masă la un restaurant din tinereţe. Adică de vreo 30 de ani. Ne bucurăm, pentru că voi avea ocazia să merg cu soţia la o cină romantică. Va fi foarte frumos, am avut noroc în această seară“, a spus unul dintre câştigători. Premiul cel mare al tombolei, cele două bilete de tratament într-o staţiune balneoclimaterică, a fost câştigat de două femei: Mioara Pătru şi Maria Anoaica. La concursul de dans au participat zece perechi, acestea fiind premiate cu diplome, în timp ce câştigătorii locurilor unu, doi şi trei au primit şampanii, cutii de bomboane şi buchete de flori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU