22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpulberaţi de taxi

Spulberaţi de taxi

Doi bătrâni din Petroşani au fost loviţi, chiar pe trecerea de pietoni, de un taxi al cărui şofer nu a redus viteza. Martorii spun că, în momentul în care au încercat să traverseze drumul naţional care străbate centrul localităţii, cei doi au fost surprinşi şi accidentaţi de un taxi. Una dintre victime, de 65 de ani, a suferit mai multe traumatisme, cele mai grave fiind o fractură de bazin, o fractură a bazei craniului şi un traumatism cranio-cerebral acut închis. Potrivit medicilor de la Secţia de urgenţe a Spitalului din Petroşani, din cauza gravităţii loviturii de la cap bătrânul a fost transferat la un spital din Timişoara.
Cel de-al doilea accidentat, de 63 de ani, a scăpat ceva mai uşor, respectiv cu o fractură de tibie şi un traumatism cranio-cerebral acut închis, fiind internat la ortopedie.
Taximetristul care i-a accidentat pe cei doi are 56 de ani şi conducea o maşină Dacia Logan, iar poliţiştii spun că a intrat în plin în cei doi oameni. „Şoferul de taxi nu a respectat semnificaţia indicatorului de trecere pentru pietoni şi a intrat în plin în cele două victime. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani“, a precizat Petru Mârza, şeful Poliţiei Rutiere Petroşani. Şoferul care a produs accidentul de circulaţie riscă, în cazul în care va fi găsit vinovat, să primească o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la doi ani sau o amendă penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS