10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMotociclist făcut bucăţi

Motociclist făcut bucăţi

Un motociclist craiovean a fost internat ieri după-amiază în spital în stare gravă, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Marin Notiţă, de 49 de ani, din cartierul Craioviţa Nouă, conducea o motocicletă pe strada Caracal, în zona staţiei GPL de la Selgros, când a intrat într-un camion Dumagas ce venea din sens opus. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autospecialei de transport gaz, Ionel Ivănescu, de 30 de ani, din judeţul Argeş, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra în staţia GPL şi nu a acordat prioritate motociclistului.
Acul vitezometrului motocicletei s-a blocat în momentul impactului la 160 km/h, însă vitezele de deplasare ale celor două vehicule urmează să fie stabilite în urma expertizei tehnice. Existând riscul izbucnirii unui incendiu, date fiind condiţiile deosebite în care s-a produs accidentul, la faţa locului s-a deplasat şi o autospecială de pompieri de la Detaşamentul 2 Craiova.
Conducătorul motocicletei, deşi purta cască şi costum de protecţie, a suferit leziuni grave, fiind internat în Secţia de resuscitare. Ionel Ivănescu este acum cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

Căzut cu scuterul

În aceeaşi zi, un tânăr, de 24 de ani, din Craiova a fost transportat la spital în urma unui accident de motoscuter. Robert Valentin Popa se deplasa în jurul orei 13.30 pe strada Caracal, în zona hotelului Bavaria, când, nerespectând distanţa faţă de automobilul din faţa sa, a fost nevoit să frâneze brusc, a pierdut controlul direcţiei şi a căzut. În urma căzăturii, tânărul a suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII