6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătrân înjunghiat de tatăl său

Bătrân înjunghiat de tatăl său

Marcel Badea, de 62 de ani, din Brădeşti, a fost internat marţi seară în spital după ce, în urma unei altercaţii cu tatăl său, s-a ales cu două răni de cuţit în piept. Transportat iniţial la Spitalul Municipal Filiaşi, a fost transferat la Craiova pentru investigaţii medicale şi internat în Secţia de chirurgie toracică. Bătrânul a povestit că scandalul cu tatăl său, Alexandru Badea, de 88 de ani, a izbucnit în momentul în care acesta, beat fiind, a vrut să îi lovească soţia. „Ne-am certat din cauza pământului, că nu muncesc cum trebuie, că nu ştiu ce… Ieri (marţi – n.r.) eram acolo, în casă, la bucătărie, când am auzit muierea că strigă: «Vino repede, că mă omoară». El avea o greblă în mână şi când am vrut să i-o iau mi-a dat cu cuţitul în piept. Nu am văzut că are şi cuţitul la el“, a declarat Marcel Badea.

Fiul şi tatăl locuiesc în aceeaşi casă în Brădeşti şi se ceartă ori de câte ori acesta din urmă bea mai mult. Aceasta nu este singura „ciocnire“ terminată prost dintre cei doi. „Poartă mereu cuţitul la el şi face rău când se îmbată. M-a mai lovit o dată cu cuţitul în mână“, a mai spus bătrânul.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Poliţia Filiaşi. „Deocamdată s-au întocmit actele premergătoare şi, în funcţie de concluziile medico-legale, se va face încadrarea juridică a faptei“, a declarat comisar Monica Olaru, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS