13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă o viaţă curmată din cauza vitezei

Încă o viaţă curmată din cauza vitezei

VÂLCEA. Un tânăr şi-a pierdut viaţa şi altul a ajuns la spital după ce mopedul cu care se deplasau a intrat într-un cap de pod în localitatea vâlceană Pesceana. Miercuri seară, în jurul orei 19.00, Daniel F., de 17 ani, din comuna Glăvile, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un moped Kynco, pe DJ 677A, pe raza comunei Pesceana, satul Roeşti, din direcţia Glăvile – Şirineasa, avându-l ca pasager pe Minodor T., de 17 ani, din comuna Popeşti, ambii elevi la Liceul „Ferdinand“ din Râmnicu Vâlcea, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra mopedului, intrând în derapaj şi izbindu-se de un cap de pod din beton de pe partea dreaptă a drumului.

„În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe moped, Minodor T., şi rănirea conducătorului, acesta din urmă fiind transportat la Spitalul din municipiul Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism genunchi stâng şi cot drept, excoriaţii genunchi şi cot. I s-au recoltat şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Reprezentantul poliţiei mai afirmă despre conducătorul mopedului că nu poseda atestat de absolvire a cursului de legislaţie rutieră. Surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea au confirmat faptul că în momentul producerii accidentului cei doi liceeni se aflau în afara orelor de curs. Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS