17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu autoturismul în copac

A intrat cu autoturismul în copac

OLT. Un conducător auto a intrat cu maşina într-un copac din cauza altui şofer care a efectuat o depăşire fără să se asigure. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.30, pe DN 65, la kilometrul 61+150 metri, pe raza comunei Valea Mare.

Liviu V., de 27 de ani, din comuna Bârla, judeţul Argeş, se deplasa regulamentar la volanul unei maşini Dacia Logan cu numărul de înmatriculare AG 069918, pe ruta Slatina – Piteşti. La un moment dat, un autoturism Ford Mondeo, cu numărul DJ-37-AMI, care venea din sens opus şi era condus de Constantin C., de 70 de ani, din Craiova, a intrat în depăşire, fără ca şoferul acestuia să se asigure. Pentru a evita impactul cu Fordul, şoferul Loganului a virat dreapta, a părăsit partea carosabilă, a mers prin şanţ mai bine de 100 de metri şi s-a oprit într-un copac. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului.

După ce a provocat accidentul, Constantin C. şi-a văzut de drum. El a fost prins în trafic, la scurt timp, de un echipaj format din doi poliţişti de la circulaţie, Dan Zamfir şi Petre Florea, care se aflau în serviciul de patrulare, dirijare şi supraveghere a traficului rutier. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi cine este vinovatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS