13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCentura Călimăneşti - blocată de un tir răsturnat

Centura Călimăneşti – blocată de un tir răsturnat

VÂLCEA. Traficul rutier greu a fost blocat ieri pe DN 7 – Centura Călimăneşti, judeţul Vâlcea, aproximativ patru ore, după ce două tiruri s-au ciocnit la kilometrul 197. Accidentul a avut loc în jurul orei 9.00.

Un tir, cu numărul de înmatriculare AR-08-LZN, încărcat cu anvelope, condus spre Râmnicu Vâlcea de Dan D., de 21 de ani, a derapat şi a rulat câteva sute de metri pe acostament.

Şoferul a încercat să revină pe stradă şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens şi lovindu-se frontal cu alt autocamion, cu numărul de înmatriculare MS-14-DLN, care era încărcat cu bere şi era condus spre Sibiu de Virgil S., de 33 de ani. Tirul încărcat cu anvelope s-a răsturnat pe carosabil blocând traficul pe ambele sensuri.

„În urma impactului a rezultat încarcerarea lui Virgil S. După o jumătate de oră de intervenţie, membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «General Magheru» Vâlcea au reuşit să scoată şoferul rănit dintre fiare, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă“, a declarat căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Circulaţia a fost deviată prin centrul oraşului Călimăneşti, până când tirul a fost ridicat de pe carosabil cu o macara. În jurul orei 12.45, traficul greu a fost reluat pe Centura Călimăneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS