10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElevii vâlceni au învăţat despre pericolul drogurilor

Elevii vâlceni au învăţat despre pericolul drogurilor

VâlceA. Direcţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea, reprezentată de directorul Cătălin Nadolu, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Vâlcea şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi“ Vâlcea, a organizat, la sfârşitul săptămânii, o întâlnire cu tema „Tinerii şi istoria“, în cadrul Centrului de informare „Eurovulk“.
Obiectivul întâlnirii l-a constituit conştientizarea valorilor naţionale, atragerea tinerilor spre istorie şi rolul său formativ şi informativ.
La întâlnire au participat aproximativ 100 de tineri interesaţi de istorie.
La finalul întâlnirii, tinerilor li s-au înmânat premii din partea organizatorilor. „Cu această ocazie, reprezentantul CPECA Vâlcea le-a vorbit tinerilor despre pericolul drogurilor, încurajându-i să petreacă mai mult timp liber pe terenurile de sport şi în centre de tineret. Manifestarea, care s-a bucurat de un real interes din partea participanţilor, găsind în aceasta o modalitate plăcută şi utilă de petrecere a timpului liber, se înscrie într-o acţiune amplă desfăşurată de cei trei parteneri în scopul popularizării Centrului şi atragerii unui număr cât mai mare de tineri“, a declarat comisarul Constantin Durleci, şeful CPECA Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS