12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cele mai poluate oraşe din lume

Organizaţia de protecţie a mediului Green Cross din Elveţia a dat publicităţii un clasament al celor mai murdare oraşe din lume. După cum informează cotidianul german Bild, clasamentul a fost realizat în colaborare cu Blacksmith Institute din Statele Unite. Pentru realizarea studiului s-a ţinut cont de nivelul de poluare din localitate şi de numărul persoanelor afectate de aceasta. În ceea ce priveşte poluarea aerului, lideri absoluţi sunt China, India şi Rusia. Principalele cauze ale poluării sunt mineritul, dar şi producţia industrială necontrolată. Unele dintre oraşele din clasament, cum ar fi Linfen din China sau Cernobâl din Ucraina, sunt deja celebre. În acest an însă, în acest clasament se află şi oraşe – de exemplu Sumgajis, un fost oraş industrial din Azerbaidjan – unde numărul cazurilor de cancer în rândul locuitorilor a crescut.

Cerere în căsătorie în ziar

Un bancher din oraşul italian Milano a decis să cumpere o întreagă pagină de ziar pentru a-şi cere iubita în căsătorie. După cum informează Reuters.it, bancherul a cerut ca pe ultima pagină a ziarului La Provincia di Lecco să fie reprodusă imaginea unei sticle recuperate din mare, care să aibă următorul mesaj: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?“. Nu se ştie încă dacă iubita sa, o vânzătoare din Nibionno, a acceptat inedita cerere în căsătorie.

Bătrâneii, pasionaţi de consolele Nintendo Wii

Pensionarii dintr-un azil de bătrâni din Birmingham s-au plictisit de croşetat şi de jucat cărţi şi şi-au descoperit o nouă pasiune: consola de jocuri Nintendo Wii. Potrivit site-ului ananova.com, locatarii azilului Sunrise Home, dintre care cel mai bătrân are 103 ani, au devenit „dependenţi“ de această distracţie după ce directorul instituţiei le-a adus prima consolă. „Este o activitate foarte plăcută şi ne distrăm de minune jucându-ne. Înainte nu ştiam cum se foloseşte o consolă de jocuri Nintendo, dar am învăţat foarte repede, iar acum ne-a captivat“, a spus Barrie Edgar, de 88 de ani, unul dintre pensionarii de la Sunrise Home. Directorul instituţiei spune că nu-i mai poate dezlipi pe bătrânei de consola Wii şi că intenţionează să organizeze concursuri cu premii, pentru ca jocurile să devină şi mai competitive, deci mai distractive.

Sting se relaxează la bordel

Cunoscutul solist britanic Sting a ales un mod cu totul original pentru a scăpa de tensiunea şi oboseala acumulate în timpul concertelor. Aflat departe de familia sa, solistul a decis să se relaxeze într-un club privat din Hamburg, „Relax“, renumit ca fiind unul dintre cele mai bune bordeluri din oraşul german. Escapada britanicului a fost însă imortalizată pe peliculă de fotografi. Deşi nu a explicat clar de ce solistul se afla la o oră atât de târzie în parcarea clubului, purtătoarea de cuvânt a bordelului a ţinut să precizeze că acesta nu s-a aflat nici un moment în local. La rândul său, reprezentantul lui Sting a declarat: „Sting şi soţia sa, Trudie Styler, au fost întotdeauna deschişi în ceea ce priveşte interesul lor pentru cluburile de strip-tease. Nu ştiu dacă a fost în acel club. Cu toate acestea, nu aş fi surprins să aflu că s-a dus. Nu e nimic de care să îi fie ruşine“.

Pamela Anderson îşi plăteşte datoriile în natură

În ciuda faptului că nu se mai află la prima tinereţe şi este şi mama a doi copii, voluptuoasa Pamela Anderson nu se dă în lături în faţa propunerilor indecente. Aflată în Las Vegas, fosta divă din serialul „Baywatch“ s-a lăsat ademenită într-un joc de pocher, în care fusese „pusă la bătaie“ o sumă de aproximativ 300.000 de dolari. Actriţa nu a scos un ban din portofel datorită propunerii venite din partea unui bărbat misterios. „Mi-a spus că, dacă ies cu el, pariul va fi eliminat. Am răscumpărat o datorie la pocher cu favoruri sexuale“, a recunoscut actriţa. Din câte se pare, misteriosul partener de pocher este asistentul iluzionistului Antonio Esfandiari.

Sienna Miller a renunţat la pudoare

Frumoasa actriţă britanică Sienna Miller a decis să renunţe la pudoare şi în cea mai recentă peliculă a sa va apărea complet goală. Spre bucuria fanilor săi, în mai multe scene din pelicula „Hippie Hippie Shake“, Miller apare în toată splendoarea. „A stat pe iarbă doar cu flori în păr. A dansat pe iarbă, mişcându-şi mâinile. Arăta pur şi simplu minunat“, a povestit un membru al echipei de producţie. În acest film, Sienna interpretează personajul lui Maureen Cleave. Acţiunea filmului se petrece în Londra, în anul 1960, iar din distribuţie face parte şi Cillian Murphy, colegul lui Miller din „The Edge of Love“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS