21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFirul roşu al Polivalentei

Firul roşu al Polivalentei

În jurul Sălii Polivalente din Craiova zumzăie din nou albinuţele cu promisiuni. De această dată, primarul Craiovei, Antonie Solomon, se bazează pe telefonul primit de la şeful Direcţiei programe de investiţii a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), Ioan Şimonca: „Dacă Şimonca m-a sunat şi mi-a spus că s-a semnat contractul, asta vă spun şi eu. Păi, ce, eu vă mint? Fiţi siguri că s-a semnat!“.

Omul de contact al primarului, Ioan Şimonca, a refuzat să ne confirme telefonic că s-ar fi parafat vreun document, cerându-ne să ne adresăm Companiei Naţionale de Investiţii în scris. CNI alocă, o dată cu semnarea ultimului deviz, peste 400 de miliarde de lei vechi pentru reconstrucţia Sălii Polivalente, urmând ca 120 de miliarde de lei vechi să fie investite de primărie în reţelele de utilităţi.

În alt colţ al lumii, directorul firmei Concas SA Buzău, Ionel Gagu, plecat în vacanţă, nu este convins că s-a semnat un contract. Nu oficial. De fapt, susţine Gagu, contractul a fost semnat, dar nu este încă înregistrat.

„Am informaţia că actele vor fi înregistrate azi, cel târziu mâine.

Reprezentanţii firmei noastre sunt la CNI pentru a pune la punct ultimele detalii. Chestiuni de procedură. Cu alte cuvinte, nu se mai poate întâmpla nimic, este rezolvat“, a spus directorul Concas SA Buzau. Contractantul principal al lucrărilor de refacere a Polivalentei mai are de semnat şi contractul cu firma lui Constantin Popeci, care a construit deja acoperişul Sălii Polivalente în baza unei comenzi din 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU